Політика конфіденційності

 

Настоящий документ «Політика конфіденційності» (далі - по тексту - «Політика») представляє собою правила використання сайтів - www.holland.one [ Линник К.Л. ] (далее - Оператор) персональна інформація Користувач, який оператор, включаючи всіх осіб, що входять до групи з операторами, можуть отримати інформацію про користування цим сайтом, сервісом, програмою, продуктами або послугами. ) и в ході виконання операторів будь-яких договорів і договорів. Согласие Пользователя с Политикой, выраженное в ході відносин з переліченими особами, поширюється на всі інші перелічені особи.

Використання Сайта означає безумовне погодження користувача з цим Політикою і вказівкою в її характеристиках обробки своєї персональної інформації; у випадку несогласія з цими умовами Користувач повинен повернутись від використання Сайта.

 

  1. Общие положения политики

 

1.1. Настоящая Политика - это неотъемлемая частина публікації (далі - «Оферта»), розміщена та / або доступна в мережі Інтернет за адресою:
http://www.holland.one/politika-konfidentsialnosti-i-oferta/ , а також іних заключенных з користувачем договорів, коли це прямо передбачено їх умовами.

  1. Настоящая Политика составлена ​​в соответствии с Законом Украины «О защите персональных данных» № 2297-VI от 01 июня 2010 г. иными нормативно-правових актів України в області захисту і обробки персональних даних і діє в відношенні всіх персональных данных, которые Оператор може отримати від Користувача, являющегося стороною по російсько-правовому договору.

1.3. Оператор має право вносити зміни в справжню політику. При внесении изменений в заголовке Политики вказує на дату останнього оновлення редакції. Новая редакция Політики вступають у силу з моменту її розміщення на сайті, якщо він не передбачається редакцией Политики.

1.4. До цього Політику, включаючи течію її положень і впорядкування вступу, виконанні, зміни і прекращення, підпорядковувати законодавству України.

 

2. Персональна інформація Користувачів, які обробляють Сайт

 

2.1. Під персональною інформацією про Політику розуміється:

2.1. 1.інформація , надає користувача Користувач самостійно реєструється (створюючи учёві записи) або в процесі використання даних, включаючи персональні дані користувачів. Обязательная для надання Сайтом інформація поміщена спеціальним чином. Иная информация предоставляется Користувачем на його усвідомлення;

2.1.2.данні, які передаються в автоматичному режимі, використовуючи їх на основі встановленого на пристрої програмного забезпечення, в тому числі в IP-адресі, файлах файлів cookie , інформації про користувача або користувачеві. технічні характеристики обладнання та програмного забезпечення, що використовуються Користувачем, даними та часом доступу до Сайту, адреси задокументованих сторінок та іної подібної інформації;

2.1.3. інформація про користування, обробку якої передбачена умовами використання Сайта.

2.2. Настоящая Политика применима только к информации, обрабатываемой в ході використання Сайта. Сайт не контролює і не відповідає за обробку інформації на сайтах третьої особи, які користувач може перейти за посиланням, доступним на Сайте.

2.3. Сайт не перевіряє достовірності персональної інформації, наданої користувачеві, і не має можливості оцінити його ефективність.

 

3. Цілі обробки персональної інформації Користувачів

 

3.1. Сайт збирається і зберігає тільки персональну інформацію, яка необхідна для надання послуг або виконання договорів і договорів з Користувачем, за виключення випадків, коли законодавство передбачає обов'язкове зберігання персональної інформації протягом тривалого часу.

3.2. Особиста інформація Користувача Сайт обробляється в наступних цілях:

3.2.1. ідентифікація сторін в рамках сервісів, договорів і договорів з Сайтом;

2.2.2. надання користувачеві персоналізованих сервісів і послуг, а також виконання договорів і договорів;

2.2.3. направление вручення повідомлень, запитів та інформації, що звертаються за допомогою Сайта, виконання договорів і договорів, а також обробки запитів і заяв від Користувача;

2.2.4. улучшение качества работы Сайта, послуги його використання для Користувача, розробка нових послуг і сервісів;

2.2.5. таргетування рекламних матеріалів;

2.2.6. проведение статистичних та ініціативних досліджень на основі обезлічених даних.

 

4. Умови обробки персональної інформації Користувачів

и её передача третьим лицам

 

4.1. У відношенні персональної інформації Користувач зберігає свою конфіденційність, тому що є добровільним наданням інформації.

4.2. Сайт підтримує передачу персональної інформації користувачеві третьої особи в наступних випадках:

4.3.1. Користувач виражає згоду на такі дії;

4.3.2. Передача необхідна для використання Користувачем певного сервісу або для виконання визначених угод або договорів з Користувачем;

4.3.3. Передача необхідного для функціонування та роботоспособности самого Сайта;

4.3.4. Передача предусмотрена українськими або ініціативами законодавства в рамках встановленого законодавства;

4.3.5. Такая передача відбувається в рамках продажу або іной передачі бізнесу (при цьому).

4.3.6. В цілях забезпечення можливостей захисту прав і законних інтересів Сайта або третіх осіб у випадках, коли користувач порушує Правила користування конфліктом, або документів, що містять умови використання конкретного сервісу.

4.3.7. За результатами обробки персональної інформації Користувача через її обезліченні отримані обезлічені статистичні дані, які передаються третім шляхом для проведення досліджень, виконання робіт або виявлення послуг за порушенням.

 

5. Зміна і видалення персональної інформації.

Обязательное хранение данных

 

5.1. Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, дополнить) попередньо надати їй персональну інформацію, або частково, звернувшись до Сайту за контактами в розділі «Контакти».

5.2. Права, предусмотренные п. 5.1. Настоящий Політики можуть бути обмежені у відповідності до вимог законодавства. Наприклад, такі обмеження можуть передбачати обов`язковість Сайта зберегти зміну або віддаленість Користувача інформацією в строк, встановлений законодавством, і передавати таку інформацію відповідно до законодавчо встановленою процедурою державного органу.

 

6. Обработка персональної інформації

за допомогою файлів Cookie і счетчиков

 

6.1. Файли куки, який передається Сайт обладнання Користувача і обладнання Користувача Сайту, може використовуватися Сайт для надання Користувача персоналізованих сервісів, для таргетування реклами, яка показується Користувач, в статистичному і дослідницьких цілях, а також для поліпшення Сайту.

6.2. Користувач усвідомлює, що обладнання та програмне забезпечення, які він використовував для відвідування сайтів в мережі інтернет можуть володіти функцією заборони операцій з файлами кукі (для будь-яких сайтів або для певних сайтів), а також видалення раніше отриманих файлів куки.

6.3. Гугл має право встановити, що надання певного сервісу або послуги можливо тільки за умови , що прийом та отримання файлів куки дозволені Користувачем.

6.4. Структура файлу cookie , його зміст і технічні параметри визначаються.

6.5. Счетчики, розміщені Сайтом, можуть скористатися для аналізу файлів cookie Користувача, для збору та обробки статистичної інформації про використовуваний Сайта, а також для забезпечення роботоздатності Сайта в цілому або їх окремих функцій. Технические параметры работы счетчиков определяются Сайтом і можуть змінюватися без попереднього повідомлення.

 

7. Захист персональної інформації Користутеля

7.1. Сайт розпочав необхідні та достатньо організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, поширення, а також від неправомірних дій з третіми особами.

8. Політика конфіденційності

 

8.1. Сайт має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності. При внесении изменений в актуальну редакцію вказується дата останнього оновлення. Нова редакція Політики вступають в силу з моменту її розміщення, якщо це не передбачено новою редакцією Політики. Действующая редакция постоянно доступної сторінки за адресою http://www.holland.one/politika-konfidentsialnosti-i-oferta/ .

 

9. Контакты и вопросы по персональним даним

 

9.1. Всі пропозиції, запитання, запитання та відповіді на запитання Політики та використання своїх персональних даних Користувач вправи:

-по адресу електронної почты: _________________

-по почтовому адресу: 344006, Украина, Киевская обл. , м . Бровары , ул. Черновола 9 , Линник К.Л.

Дата публікації: 10 .0 5 .2018 г.

 

 

Публичная оферта

 

Настоящий документ - це публічна пропозиція (пропозиція) інтернет-магазину « www.holland.one » про продажі товарів

1. Общие положения

1. 1.Настоящая публічна оферта (далее - Оферта) є офіційним пропозицією Линник К.Л. зафіксовано з Линник К.Л. договір купли-продажи товара на Сайте дистанційним способом на умовах, визначених у цьому Договір і містить всі істотні умови Оферти.

1. 2.Заказ Покупця товару, розміщенного на Сайте, означає, що Покупатель погоджується зі всіма умовами цього Оферти, Політики конфіденційності та Користувальницького згоди.

1. 3.Сайт має право вносити зміни в Оферту без повідомлення Покупателя.

1. 4.Срок дії Оферты не ограничен, если иное не указано на Сайте.

1. 5.Сайт надає Покупателю повну та достовірну інформацію про вантаж.

 

2. Предмет Оферты

2. 1.Сайт обязуется передать Покупателю товар, а Покупатель повідомляє про прийняття та оплату Товар на условиях цього Оферты.

2. 2.Найменование , ціна, кількість товару, а також необхідні умови одержання інформації про основи, надані Покупцем при оформленні.

2. 3.Право власності на вилучені товари переходить до Покупателя з моменту фактичної передачі товару. Перевірте його випадкову гідравліку або пошкодження вантажу, що переходить до Покупателю з фактичною передачею Покупателю.

 

3. Стоимость товару

2. 1.Цены на товар визначаються Продавець в односторонньому порядку і вказується на сторінках інтернет-магазину, розташованих за Інтернет-адресою: www.holland.one

2. 2.Цена товару вказує на гривнах України і включає в себе наклад на додану вартість .

2. 3.Расчеты между Сайтом і Покупателем за товар виробляются способами, вказаними на Сайте в розділі - http://www.holland.one / oplata-i-dostavka / .

 

4. Момент заключения Оферты

4. 1.Акцептом настоящего Оферти (договору) є оформлення Покупця за оформлення товару у відповідності з умовами цього Оферти. Оформление Покупателем заказа на товар робляться за допомогою командного меню,вказаного в розділі «Сервіс і допомога» пункт «Как сделать заказ», прямая ссылка на пункт:

4. 2.Акцептируя настоящую Оферту, Покупатель виражує згоду в тому, що:

- реєстраційні дані (в тому числі персональні дані) вказані їм добровільно;

- реєстраційні дані (в тому числі персональні дані) передаються в електронній формі по каналам зв'язку мережі «Інтернет»;

- реєстраційні дані (в тому числі персональні дані) передаються для реалізації цілей, зазначених у даному документі, Політична конфіденційність, Користувальницьке узгодження та можуть бути передані третім особам, для реалізації цілей, зазначених у цьому Оферті;

- реєстраційні дані (в тому числі персональні дані) можуть бути використані для просування товарів і послуг, шляхом здійснення прямих контактів з Покупцем за допомогою каналів зв'язку;

- в цілях додаткової захисту від мошенічних дій, що вказуються Покупцем реєстраційних даних (в тому числі персональних даних) можуть бути передані банку, що здійснюється транзакціями за оплатою оформлених заказов;

- Постачальник погодився на обробку його реєстраційних даних (в тому числі персональних даних), який може бути відправлений Покупцем або його законним представником, поданим письмовим заявою, переданим Сайту.

 

5. Возврат товара и денежных средств

5. 1.Возврат товара здійснюється відповідно до Закону України «О защите прав потребителей».

5. 2.Возврат грошових коштів здійснюється шляхом повернення коштів оплаченого товару на банківську карту або почтовий переводом.

 

6. Доставка товару

6. 1.Доставка товара Покупателю здійснюється в термін, узгоджений зі Сторонами.

6. 2.При курьерской доставке товара Покупатель в ретранслях доставки ставить свою підпис напроти технічних позицій, які Покупатель приобрел. Дана підпис служить підтвердженням того, що Покупець не має претензії до комплектації товару, а також до зовнішнього виду товару.

6. 3.После отримання товару претензії к количеству, комплектности і виду товару не приймаются.

 

7. Срок действия Оферты

7. 1.Настоящая Оферта вступає в силу з моменту своєї акції Покупець, і діє до того часу відгук публічної Оферти.

 

8. Дополнительные условия

8. 1.Сайт вправляє переустановлювати або каким-небудь способом передавати свої права і обов'язки, виходячи з його стосунків з Покупцем, третьим особам.

8. 2.Сайт і надаються сервіси можуть тимчасово частково або повністю недоступні для виконання профілактичних або ініціативних службовців. Технічна служба Сайта має право періодично проводити необхідні профілактичні або імовірні роботи з попереднім повідомленням Покупців або без такого.

8.3.К відносим між Покупателем і Сайтом застосовуються положення українського законодавства.

8.4.Вивідьте питання про і претензії зі сторони Покупець повинен був звернутися до Сайту за телефоном або доступним способом. Всі зворотні спори міста будуть старатися вирішувати шляхом переговорів, колинедотримання узгодження спору буде передано на розгляд судового органу у відповідності до законодавства України.

8. 5.Признание судом недієздатності будь-якого з існуючих умов.

 

9. Реквізиты Сайта

Линник К.Л.

2600613578

07400 Київська обл,

Броварський р-н, м. Бровари

Вул В. Чорновола 9